Het callcenter in Leiden is gevestigd aan de Herengracht in het centrum van Leiden. Deze bijzondere en sfeervolle locatie heeft een bijzondere uitstraling. Er zijn 52 seats en er wordt voor vele goede doelen gewerkt. Het hoofdkantoor van TDA is gevestigd in Almere.

Er is veel aandacht besteed aan sfeer, goede voorzieningen, comfortabele werkplekken en de akoestiek waardoor er ook bij grote drukte veel rust heerst. De multichannel werkplekken zijn vaak van dubbele beeldschermen voor een optimaal gebruiksgemak van meerdere systemen tegelijk. Hierdoor kunnen medewerkers bijvoorbeeld e-mail verwerken of chatten als er even geen calls binnen komen of simpel gegevens van het ene scherm overnemen op het andere zonder steeds te hoeven switchen.

Er heerst een prettige, informele werksfeer, met veel aandacht voor de mens. Daarbij is er uiteraard ook veel aandacht voor de kwaliteit van de klantcontacten en gegevensverwerking. Medewerkers worden continu gecoacht en waar nodig getraind om hun competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen. Een baan als callcenter medewerker is vaak een mooie springplank voor je verdere carrière.

Leiden

Leiden is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland en ligt in het NW van Zuid-Holland, WNW van Alphen aan den Rijn, NO van Den Haag, Wassenaar en Voorschoten, ZO van Katwijk.

In 1840 had de stad en gemeente 7.054 huizen met 38.521 inwoners. Tegenwoordig heeft Leiden ca. 50.000 huizen met ruim 120.000 inwoners en is daarmee, naar inwoneraantal gemeten, na Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer de vierde gemeente van Zuid-Holland. Het aan elkaar vast gebouwde stedelijk gebied van Leiden (waar Oegstgeest, Voorschoten, Leiderdorp en Zoeterwoude bij gerekend worden) telt 206.647 inwoners. De door het CBS gedefinieerde stedelijke agglomeratie omvat bovendien Katwijk waarmee de Leidse agglomeratie 270.879 inwoners telt. Het stadsgewest Leiden omvat ook Teylingen, Noordwijk en Noordwijkerhout waarmee het gehele stedelijk gebied in totaal 348.868 inwoners heeft. Met 5524 inwoners per vierkante kilometer is de stad Leiden sinds 2014, na Den Haag, de dichtstbevolkte gemeente van Nederland.

De Sleutelstad, zoals de bijnaam van de stad, verwijzend naar het stadswapen, luidt, heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast is de stad bekend om de rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes.

Oudere schrijfwijzen
Leijden
Leyden